kapcsolat

Ha választ akarsz kapni egy kérdésre, a legjobb taktika az, hogy felteszed.

Szia! Izgatottan és lelkesen várom a leveled, akár kérdésed lenne, segítséget keresel vagy csak egy gyors hellót szeretnél küldeni, csupa fül vagyok 🙂

Számítasz, számítanak a gondolataid, az utad, amin jársz, én pedig itt vagyok, hogy támogassalak, kísérjelek ezen.

Email

adhdasszisztensed@gmail.com

Telefon

+36 30 394 7274

  Ha érzed, hogy jók lehetnénk együtt, foglalj időpontot egy ismerkedő beszélgetésre, ahol

  • elmeséled magad, az utad, honnan jöttél, hova tartasz, hol tartasz most,
  • mi okoz nehézséget, mi fáj, miért nem tudsz előre lépni,
  • miben lenne szükséged segítségre.
  • Ha ezt most még nem tudod, az úgy is teljesen oké, segítek kibogozni, erről is szól ez a beszélgetés.
  • Átbeszéljük a lehetséges megoldásokat és azt, hogy mikor induljunk az úton együtt.

  A beszélgetés ingyenes és nem jár semmilyen kötelezettséggel egyikünk felé sem.

  Online, Google Meet felületen fogunk beszélgetni.

   notórius halogató vagy?

   Szeretnél ezzel leszámolni?

   Számolj le végleg a halogatással és töltsd maximumra a hatékonyságod!

   A könyvben a legjobb és legütősebb tippjeimet találod, kifejezetten ADHD-s elmékre szabva – persze bárki használhatja ezeket a technikákat.

   Viszlát halogatás, helló haladás!

   Gondolj bele, hogy milyen érzés lesz, amikor az állandó szorongásodat (“Már megint elfelejtettem megcsinálni ezt!”, “Semmi kedvem nekiállni, annyira unom!” Sosem leszek kész!”) LECSERÉLHETED arra az érzésre, hogy VÉGRE! TÚLVAGYOK RAJTA!

   Töltsd le most és irány az előre!

   Töltsd le az ingyenes könyvet!

   Gyakori kérdések

   Ha nem vagyok ADHD-s, akkor is tudsz segíteni?

   Az együttműködésünk alapját nem a diagnózisod megléte vagy nem léte határozza meg, hanem azok a kihívások, melyeknél felismerted, hogy segítségre van szükséged.

   Így szeretettel várlak akkor is, ha diagnózisod van, ha csak túlterhelt vagy szétszórt vagy, ha betemet a sok ötlet vagy a sok apró feladat vagy ha csak szeretnél magad mellé valakit, akinek néha ventilálhatsz vagy aki segít követni a feladataid haladását.

   Hogyan tudsz más ADHD-soknak segíteni, ha te magad is ezzel élsz?

   Erre többféle válaszom van.

   Legfontosabb, hogy nagyon nagy felelősségtudatom van és amikor másoknak segítek, minden figyelmem rájuk irányul.

   Másrészt diagnózisom nincs, de nagyon sok jellemzőt hordozok, valamint a fiam és sokan a környezetemben igazoltan ADHD-ban érintettek, így pontosan értem és érzem a kihívásokat, amivel szembesültök. Nem jövök zavarba, ha egy mondaton belül négy témát hozol fel vagy ha beleszólsz a saját szavadba.

   Türelmes, megértő, empatikus tudok lenni veled.

   Végtelen sok ötlet, tipp, megoldási stratégia, “lifehack” van a tarsolyomban, melyekkel segíteni tudlak.

   Mit csinálsz ADHD mentorként?

   ADHD mentorként egyéni folyamatban egyszeri alkalmakon (pl. szabadfókusz vagy body boubling ülések) vagy folyamatban támogatlak (pl. kíséréssel, támogató/visszajelző partnerként, módszereket dolgozunk ki a hatákonyságodhoz vezető úthoz, segítek összerendezni a gondolataidat és a feladataidat, döntéshozatalban, rutinok kialakításában segítek .)

   Ezen háromhónapos programokban akár üzleti- és marketing tanácsadással is kísérlek vagy a kezed alá dolgozom apró virtuális asszisztensi jellegű feladatokban, hogy te szárnyalhass.

   A kurzusokon és a csoportos mentorálási alkalmakon konkrét témákat dolgozunk fel.

   Hogyan segít nekem, ha veled, az ADHD mentorral dolgozom?

   ADHD-val élni izgalmas, szórakoztató, színes, de sokszor bizony kihívásokkal szembesülünk: határidők betartása, túl sok ötlet, melyek sosem valósulnak meg, tervezési, kivitelezési nehézségek, idővakság, emlékezettel kapcsolatok nehézségek, halogatás, rendezetlenség és még sorolhatnám.

   Az ismerkedő beszélgetésen megismerjük egymást és ebből körvonalazódni fog, hogy miben tudok neked a legtöbbet segíteni: keretben tartással, mentorálással, tanácsadással, sorstárs segítőként, kivitelezésben, virtuális asszisztensi feladatokkal.

   Ezáltal

   • a futó projektjeidben könnyebben benne tudsz maradni, kitartani, elkerülni a halogatást,
   • leveszek a válladról terhet – legyen ez mentális vagy kivitelezési, feladat-végrehajtási teher,
   • több energiád és figyelmed marad arra, amiben igazán jó vagy, azzal, hogy a “nemszeretem” feladatokat átveszem tőled,
   • a segítségemmel és támogatással elkerülheted, hogy túltelítődj,
   • kevesebb lesz a stressz és a szorongásod.
   Miből áll az együttműködésünk?
   • Az ismerkedő beszélgetésen feltérképezzük, hogy miben lenne a legnagyobb szükséged a segítségemre.
   • Utána erre készítek neked egy ajánlatot, melyben szerepelnek a feladatok, ütemezés, megoldási javaslatok.
   • Az együttműködés kezdetekor szerződést kötünk, mely kiterjed a titoktartásra és a személyes adataid védelmére is.
   • A támogatói szolgáltatások háromhónapos együttműködést takarnak, melynek első hónapja egy közös próbaidő, tanulás. A 3 hónap után meghosszabbítható az együttműködés és a szolgáltatásokat is rugalmasan alakítjuk az igényeidnek és a haladásodnak megfelelően.
   • A csomagokat egy összegben vagy havonta részletfizetéssel is kiegyenlítheted.
   • A szolgáltatások jellemzően online történnek, de igény esetén személyes jelenlét is megoldható.
   Mennyiben kerülnek a szolgáltatásaid?

   Mind mások vagyunk, más élethelyzetben és más kihívásokkal küzdünk, így a szolgáltatásaim tartalmát és árát aszerint alakítom ki, hogy miben segítek neked, milyen időkerettel és időtartamra állapodunk meg.

   Az alkalmi szolgáltatások alkalmi, egyszeri áron vehetők igénybe vagy rendszeres megállapodás esetén kedvező havi csomagárban. A vállalkozástámogatási és projektkísérési szolgáltatásoknál szolgáltatásoknál háromhónapos együttműködést tűzünk ki célul, melynek a szolgáltatás tartalmától függően kerül kialakításra egy ár, a virtuális asszisztensi feladatoknál óradíjas alapon 6 500 Ft-os óradíjtól kezdődik.

   Mi az, amiben nem fodulhatok hozzád?

   Nem diagnosztizálok és nem végzek pszichoterápiás munkát. Ellenben mindkettőben tudok segíteni, hogy ezekkel hová fodulhatsz.

   A virtuális asszisztensi feladatoknál kutatómunkát, adatelemzést, pénzügyi kimutatások, könyvelési feladatokat nem vállalok, ellenben a napi számláid kiállításában tudok segíteni.

   Szia, Ági vagyok,

   az ADHD asszisztensed. Sorstársként kísérlek, mentorállak, tanácsot adok, meghallgatlak, kezed alá dolgozom vagy segítek a feladataidat összerendezni.

   Bár hivatalos diagnózisom nincs, az életem sok szeletében az ADHD-ismertetőjelek tárházát vonultatom fel. Ezekre végtelen mennyiségű megoldásom, life hack-em van. Pontosan ismerem a szárnyaló, szétszórt, vicces, szórakoztató és a néha szorongó, megakadó ADHD-s elmék világát. Ezek által megértő, elfogadó, empatikus közegben tudunk együtt dolgozni vagy ha kell, szigorú szeretettel kísérlek, miközben konkrét feladatok elvégzésben is be tudok segíteni neked.

   2008 óta dolgozom marketing területen, kizárólag kisvállalkozások számára, 2014 óta pedig főállású családfotósként tevékenykedtem, zömében ADHD-s családok részére. Mindig több projektem, vállalkozásom, vállalásom volt párhuzamosan, így kifejlesztettem sok technikát ezek kezelésére.

   Büszke anyukája vagyok egy kisiskolás ADHD-s fiúcskának, egy bárány személyiségével megáldott mentett németjuhásznak és egy antiszociális 16 éves cicának.