feltérképező beszélgetés

Tudod,  hogy sokkal többre lennél képes.

Hiszen valamikor még láttad magadban azt, hogy tele vagy kreatív ötletekkel. Izgalmas, sugárzó személyiség vagy. Bármire képes lennél. 

De ott az a feltételes mód. 

Mert már olyan sokat csalódtál magadban. 

Kitűztél egy célt, de félúton feladtad. 

Nem hitted, hogy neked sikerülhet. 

Mert szétszórt vagy. Mert azt gondolod magadról, hogy úgyis szétesel vagy megunod közben. Vagy mert úgysem vagy elég jó. Mert mindig halogatsz. Minden tovább tart, mint “normálisan” kéne. 

Bele sem kezdesz, mert ha nem 120%-os a teljesítményed, és úgy hiszed, annyi úgysem lesz, akkor inkább neki sem állsz. 

Az életed állandó tűzoltás, káosz és dráma. Mert neked ebben komfortos. 

Állandóan bűntudat gyötör, mert követnéd az álmaid, közben a fél életed a családodról való gondoskodással telik, amit pont ugyanannyira szeretsz, mint a munkádat. De nem is lennél olyan, amilyen, ha nem akarnál mindkét (és még milyen sok más) szerepben tökéletesen megfelelni. Jó szülő, jó vállalkozó vagy munkatárs szeretnél lenni. Azt érzed, sosem megy olyan jól, ahogy mehetne, ahogy szeretnéd. 

Mindig tudtad magadról, hogy te valahogy más vagy.

Egy unikornis egy olyan világban, amire azt hiszed, hogy nem neked való. A jobbkezes ollók világában balkezesként. 

Csak nem tudod, hogyan boldogulhatnál. 

Hogyan tudnál 

 • összeszedettebb, 
 • kitartóbb, következetesebb,
 • harmonikusabb, kiszámíthatóbb, 
 • motiváltabb, 
 • megbízhatóbb lenni. 

ADHD mentorként vállalkozóknak és magánembereknek segítek, hogy megértésre találjanak. Elfogadásra. Egy olyan támogatóra, aki végigment ugyanezen. 

Segítek megtalálni a Te egyedi működéseidet. 

Ahol megakadsz, azt felkutatjuk. 

A NEKED működő módszereket keressük meg, nem bullsh**t általános eszközöket kínálok. 

 • Az első lépés, hogy AKARJ AKARNI változni. 
 • A második lépés, hogy ezt ne agyald túl. 
 • A harmadik lépés, hogy ne halogasd az indulást. 

  FIGYELEM!

  Szolgáltatásaim egyik sem pszichoterápia, nem diagnosztika és nem coaching. Gyakorlatias és önismereti folyamat, mindenkinél személyre szabva.

  Az időpont-foglalás menete:

  1. Töltsd ki az űrlapot.
  2. Válassz időpontot a beszélgetésre.

  A beszélgetés ingyenes és nem jár semmilyen kötelezettséggel egyikünk felé sem. A rádszabott együttműködésünk kereteit és árát a feltérképező beszélgetésen fogjuk átbeszélni.

  Online, Google Meet felületen fogunk beszélgetni.

   

  Ne ijedj meg attól, ha csak sokára találsz szabad időpontot. A Feltérképező beszélgetéshez szabad időpontjaimat úgy határozom meg, amennyi még nekem kompromisszumok nélkül belefér, azért, hogy mindenkire kellő figyelmet tudjak fordítani.

  Gyakori kérdések

  Ha nem vagyok ADHD-s, akkor is tudsz segíteni?

  Az együttműködésünk alapját nem a diagnózisod megléte vagy nem léte határozza meg, hanem azok a kihívások, melyeknél felismerted, hogy segítségre van szükséged.

  Így szeretettel várlak akkor is, ha diagnózisod van, ha csak túlterhelt vagy szétszórt vagy, ha betemet a sok ötlet vagy a sok apró feladat vagy ha csak szeretnél magad mellé valakit, akinek néha ventilálhatsz vagy aki segít követni a feladataid haladását.

  Hogyan tudsz más ADHD-soknak segíteni, ha te magad is ezzel élsz?

  Erre többféle válaszom van.

  Legfontosabb, hogy nagyon nagy felelősségtudatom van és amikor másoknak segítek, minden figyelmem rájuk irányul.

  Másrészt diagnózisom nincs, de nagyon sok jellemzőt hordozok, valamint a fiam és sokan a környezetemben igazoltan ADHD-ban érintettek, így pontosan értem és érzem a kihívásokat, amivel szembesültök. Nem jövök zavarba, ha egy mondaton belül négy témát hozol fel vagy ha beleszólsz a saját szavadba.

  Türelmes, megértő, empatikus tudok lenni veled.

  Végtelen sok ötlet, tipp, megoldási stratégia, “lifehack” van a tarsolyomban, melyekkel segíteni tudlak.

  Mit csinálsz ADHD mentorként?

  ADHD mentorként egyéni folyamatban egyszeri alkalmakon (pl. szabadfókusz vagy body boubling ülések) vagy folyamatban támogatlak (pl. kíséréssel, támogató/visszajelző partnerként, módszereket dolgozunk ki a hatákonyságodhoz vezető úthoz, segítek összerendezni a gondolataidat és a feladataidat, döntéshozatalban, rutinok kialakításában segítek .)

  Ezen háromhónapos programokban akár üzleti- és marketing tanácsadással is kísérlek vagy a kezed alá dolgozom apró virtuális asszisztensi jellegű feladatokban, hogy te szárnyalhass.

  A kurzusokon és a csoportos mentorálási alkalmakon konkrét témákat dolgozunk fel.

  Hogyan segít nekem, ha veled, az ADHD mentorral dolgozom?

  ADHD-val élni izgalmas, szórakoztató, színes, de sokszor bizony kihívásokkal szembesülünk: határidők betartása, túl sok ötlet, melyek sosem valósulnak meg, tervezési, kivitelezési nehézségek, idővakság, emlékezettel kapcsolatok nehézségek, halogatás, rendezetlenség és még sorolhatnám.

  Az ismerkedő beszélgetésen megismerjük egymást és ebből körvonalazódni fog, hogy miben tudok neked a legtöbbet segíteni: keretben tartással, mentorálással, tanácsadással, sorstárs segítőként, kivitelezésben, virtuális asszisztensi feladatokkal.

  Ezáltal

  • a futó projektjeidben könnyebben benne tudsz maradni, kitartani, elkerülni a halogatást,
  • leveszek a válladról terhet – legyen ez mentális vagy kivitelezési, feladat-végrehajtási teher,
  • több energiád és figyelmed marad arra, amiben igazán jó vagy, azzal, hogy a “nemszeretem” feladatokat átveszem tőled,
  • a segítségemmel és támogatással elkerülheted, hogy túltelítődj,
  • kevesebb lesz a stressz és a szorongásod.
  Miből áll az együttműködésünk?
  • Az ismerkedő beszélgetésen feltérképezzük, hogy miben lenne a legnagyobb szükséged a segítségemre.
  • Utána erre készítek neked egy ajánlatot, melyben szerepelnek a feladatok, ütemezés, megoldási javaslatok.
  • Az együttműködés kezdetekor szerződést kötünk, mely kiterjed a titoktartásra és a személyes adataid védelmére is.
  • A szolgáltatások jellemzően online történnek, de igény esetén személyes jelenlét is megoldható.
  Mennyiben kerülnek a szolgáltatásaid?

  Mind mások vagyunk, más élethelyzetben és más kihívásokkal küzdünk, így a szolgáltatásaim tartalmát és árát aszerint alakítom ki, hogy miben segítek neked, milyen időkerettel és időtartamra állapodunk meg.

  Az alkalmi szolgáltatások alkalmi, egyszeri áron vehetők igénybe vagy rendszeres megállapodás esetén kedvező havi csomagárban. A vállalkozástámogatási és projektkísérési szolgáltatásoknál szolgáltatásoknál háromhónapos együttműködést tűzünk ki célul, melynek a szolgáltatás tartalmától függően kerül kialakításra egy ár, a virtuális asszisztensi feladatoknál óradíjas alapon 6 500 Ft-os óradíjtól kezdődik.

  Mi az, amiben nem fodulhatok hozzád?

  Nem diagnosztizálok és nem végzek pszichoterápiás munkát. Ellenben mindkettőben tudok segíteni, hogy ezekkel hová fodulhatsz.

  A virtuális asszisztensi feladatoknál kutatómunkát, adatelemzést, pénzügyi kimutatások, könyvelési feladatokat nem vállalok, ellenben a napi számláid kiállításában tudok segíteni.

  Szia, Ági vagyok,

  az ADHD asszisztensed. Sorstársként kísérlek, mentorállak, tanácsot adok, meghallgatlak, kezed alá dolgozom vagy segítek a feladataidat összerendezni.

  Bár hivatalos diagnózisom nincs, az életem sok szeletében az ADHD-ismertetőjelek tárházát vonultatom fel. Ezekre végtelen mennyiségű megoldásom, life hack-em van. Pontosan ismerem a szárnyaló, szétszórt, vicces, szórakoztató és a néha szorongó, megakadó ADHD-s elmék világát. Ezek által megértő, elfogadó, empatikus közegben tudunk együtt dolgozni vagy ha kell, szigorú szeretettel kísérlek, miközben konkrét feladatok elvégzésben is be tudok segíteni neked.

  2008 óta dolgozom marketing területen, kizárólag kisvállalkozások számára, 2014 óta pedig főállású családfotósként tevékenykedtem, zömében ADHD-s családok részére. Mindig több projektem, vállalkozásom, vállalásom volt párhuzamosan, így kifejlesztettem sok technikát ezek kezelésére.

  Büszke anyukája vagyok egy kisiskolás ADHD-s fiúcskának, egy bárány személyiségével megáldott mentett németjuhásznak és egy antiszociális 16 éves cicának.