szia, ági vagyok

az ADHD asszisztensed. Sorstársként kísérlek, mentorállak, tanácsot adok, meghallgatlak, kezed alá dolgozom vagy segítek a feladataidat összerendezni.

 

 

én vagyok

Ági. A partnered a vállalkozás izgalmas, csodálatos, hegyes-völgyes útján. Anyukája egy csodálatos, ADHD-s kisiskolásnak, kíváncsisággal teli, örök tanuló, 2008-óta a kisvállalkozói marketing szerelmese, családi fotós 2014 óta, lakótársa és gondozója két szőrös négylábúnak, a borok, az őszi eső, a nyári viharok, a tavaszi szelek és a téli szürkeség imádója.

Igen, jól látod: imádom a vállalkozásokat (főleg elkezdeni, kitalálni), ebben bábáskodni, imádom a jó ötleteket. Fotós, kreatív, örök alkotó lélekkel megáldva, soha ki nem fogyó ötletekkel – no és persze egy jó adag impulzivitással, tűzzel, tempóval. De igen, vállalom: néha én is elfáradok.

A magyar- és esztétika szakos egyetemi évek óta “véletlenszerűen” (ebben sosem hittem) a kereskedelmi, marketing és online világ felé terelt az élet, én pedig boldogan mentem utána. Minden munka, projekt, saját vállalkozás vagy munkahely csak hozzáadott ahhoz, hogy ezt a másfél évtizedes tapasztalatot megosszam veled és kísérjelek az utadon.

Évek óta az ADHD bűvöletében élek, mely a fotózással kezdődött, ahol hogy-hogynem, a zizegős családok találtak meg. Ebből jött a Zizegjünk.hu küldetése, melynek a hitvallása: pont úgy vagy jó, ahogy vagy: az ADHD-dal, az érzelmeiddel, a nehézségeiddel és az egyediségeddel, ahogy vagy. Ezt a vonalat és a vállalkozói tapasztalataimat kötöttem össze az ADHD asszisztensed szolgáltatásaiban.

ebben hiszek

Az ADHD Asszisztensednél a szenvedély találkozik a stratégiával, az álmok pedig pici, egymást követő lépésekben válhatnak valósággá. A legfőbb célom, hogy támogatói jelenlétemmel hozzásegíthesselek ahhoz, hogy elérd az álmaid.

Jól értem és érzem az ADHD-s gondolkodás világát, mely napról napra rácsodálkozásra és bámulatra késztet. A nehézségek és a furcsaságok, mint hogy a hűtőben hagyod a kulcsod vagy étolajt öntesz a vízbe a szörp helyett? Nos, ezeken pedig jót mulatunk.

A velem töltött együttműködés során nemcsak kreatív ötletekkel, átgondolással, letisztázással segítelek, de segítelek megélni az ADHD-d előnyeit és hogy ez számodra hogyan válhat szupererővé.

Nálam nemcsak az adataid és az üzleti titkaid vannak biztonságban, de az érzékeny lelked is. Megértek, elfogadok, befogadok. Garantáltan ítélkezésmentes környezet.

Szereted az adatokat?

2007-ben és 2008-ban diplomáztam magyar szakos bölcsészként (aka: pedagógusként) és esztétika szakon.

2008-tól a Hangoskönyvek.hu webáruházat menedzseltem egy személyben a raktározástól, a beszerzéstől kezdve a heti hírlevelekig. Itt tanultam meg a marketing alapjait. Később ugyanennél a cégnél webáruházakat építettünk és e téren végeztünk tanácsadói munkát.

2011. óta vagyok egyéni vállalkozó, az első “házam” egy irodajógát szolgáltató cég volt (merthogy közben jógaoktató is lettem), majd ezt követte

2014-től az AgiSzabo Photography. Itt a családfotózás mellett olyan projektjeim voltak, mint a MOMents365, ahol gyerekek mellől dolgozó édesanyákat mutattam be, a fotóprojekt aztán egy közösségként folytatódott. Ezt követte a Férfi fotóprojekt, közben gyönyörű fából készült fotós kiegészítőket és naptárakat gyártattam és kapott egy önálló márkát ez is.Közben pedig az Ovisulifotó.hu is életre kelt, ahol megreformáltuk az ovis, sulis fotózások divatját.

2020. óta vállalkozókat is segítek weblap-építéssel, tanácsadással.

2022. novemberében született meg a Zizegjünk.hu, majd a FejlesztFeszt és a KáoszRadír.

2023. tavaszától pedig a Vissza a Vadonba csapatát erősítem. A kezdetben marketingesként, egy hónap után amolyan operatív igazgatóként voltam jelen, ma már csak külső partnerként támogatom ezt a csodálatos projektet.

2024. januárjában pedig a korábbi, 2020. óta élő támogatói munkám és a saját üzleti tapasztalataim értek össze az ADHD Asszisztensedben.

notórius halogató vagy?

Szeretnél ezzel leszámolni?

Számolj le végleg a halogatással és töltsd maximumra a hatékonyságod!

A könyvben a legjobb és legütősebb tippjeimet találod, kifejezetten ADHD-s elmékre szabva – persze bárki használhatja ezeket a technikákat.

Viszlát halogatás, helló haladás!

Gondolj bele, hogy milyen érzés lesz, amikor az állandó szorongásodat (“Már megint elfelejtettem megcsinálni ezt!”, “Semmi kedvem nekiállni, annyira unom!” Sosem leszek kész!”) LECSERÉLHETED arra az érzésre, hogy VÉGRE! TÚLVAGYOK RAJTA!

Töltsd le most és irány az előre!

Töltsd le az ingyesen könyvemet!

kapcsolat

Ha választ akarsz kapni egy kérdésre, a legjobb taktika az, hogy felteszed.

Szia! Izgatottan és lelkesen várom a leveled, akár kérdésed lenne, segítséget keresel vagy csak egy gyors hellót szeretnél küldeni, csupa fül vagyok 🙂

Számítasz, számítanak a gondolataid, az utad, amin jársz, én pedig itt vagyok, hogy támogassalak, kísérjelek ezen.

Email

adhdasszisztensed@gmail.com

Telefon

+36 30 394 7274