Szolgáltatások

csoportos adhd támogatás

adhd kurzus

A felnőtt vállalkozástámogatási ADHD kurzusok várhatóan 2024- őszétől lesznek elérhetők, ahol saját tempódban nézheted végig a videókat, végezheted el a feladatokat, valamint heti rendszerességel találkozhatunk egy online csoportos konzultáción.

Témák: halogatás, motiváció, időmenedzsment, pénzügyek, munka-magánélet egyensúlya, marketing és még sok más.

Ha szeretnél jönni, írj egy emailt és amikor indulnak, elsőként értesítelek róla. Itt tudsz üzenni nekem: KAPCSOLAT

A felnőtt csoportos ADHD mentorálás várhatóan 2024. őszétől lesz elérhető. Heti online találkozókon dolgozzuk fel a témákat, tudsz kérdezni, másokkal megosztani a megakadásaidat, hogy egy támogató közösség részeként tudjatok tanulni egymástól és egymásról.

Ha szeretnél jönni, írj egy emailt és amikor indulnak, elsőként értesítelek róla. Itt tudsz üzenni nekem: KAPCSOLAT

adhd munkafüzetek

Munkafüzetek, könyvek és segédanyagok állnak a rendelkezésedre, hogy a magad tempójában dolgozd fel a témaköröket. A kínálat folyamatosan bővül, a jelenlegiek mellé készül 3 másik anyag is.

Itt érheted el őket >>

személyre szabott szolgáltatások, egyéni konzultációk

A MENTOR

adhd mentor

Amikor az ADHD mentorod vagyok, én leszek az, akinek beszámolsz a haladásodról, aki rákérdez arra, min dolgoztál, mivel haladtál és aki figyelmeztet, ha letérsz az útról, ami ADHD-sként valószínűleg már veled is megtörtént.

ADHD mentorodként támogatlak és segítelek abban, hogy a feladataiddal (legyen az üzleti és/vagy magánéleti) a tényleges úton haladj és hogy végre ne csak megindulj, de el is érd a céljaidat, anélkül, hogy közben megunnád, elfelejtenéd vagy csak simán otthagynád.

A támogató

adhd vállalkozástámogatás

Készen állsz arra, hogy szintet lépj a vállalkozásodban? Legyen ez konkrét üzleti szintlépés vagy csak a hatékonyságod növelése, a vállalkozástámogatási szolgáltatásban segítelek, hogy megéld ennek a szépségét és sikerét. 16 évnyi marketing, ezen belül 13 év (legtöbbször párhuzamosan több) saját vállalkozásban eltöltött év után tudlak segíteni abban, hogy tisztábban lásd a céljaidat, ezek felé el tudj indulni, kitartani mellettük és sikerre vinni. Ez lehet vállalkozótámogatási folyamat vagy projektkísérés. Egy biztos: végre búcsút mondhatsz annak is, hogy olyan egyedül érzed magad vállalkozóként.

A Jobbkéz

adhd asszisztencia

Klasszikus virtuális asszisztensi szolgáltatások ügyviteli, szervezési és legfőképpen marketing területen. Ha azt érzed, hogy repülnél, de megfojtanak a rendszeres kötelező feladatok, ezeket bátran rámbízhatod:  legegyszerűbb feladatoktól a marketingen át a komplett ügyfélkezelő/automatizáló rendszerekig tudok neked segíteni.

Ez a szolgáltatás eseti vagy rendszeres megbízással is kérhető és bizonyos szolgáltatások akár óradíjas konstrukcióban is.

Választhatod önmagában vagy bármely másik csomaggal együtt.

Szeretnéd a maximumot kihozni magadból.

Szeretnél szervezettebb, összeszedettebb, hatékonyabb lenni. Elindulni és rajta is maradni a céljaid felé vezető úton.

Sok mindent kipróbáltál már. Találn félelmeid is vannak.

ADHD-specifikus eszközökkel segítelek a feladataid tengerében, a haladásodban. Kísérlek, támogatlak, besegítek a magánéletedben és a vállalkozásodban is.

Nézd meg a SZOLGÁLTATÁSAIMAT ITT, majd beszélgessünk egyet, hogy hogyan tudok neked segíteni.

Foglalj időpontot egy kötetlen ismerkedésre

notórius halogató vagy?

Szeretnél ezzel leszámolni?

Számolj le végleg a halogatással és töltsd maximumra a hatékonyságod!

A könyvben a legjobb és legütősebb tippjeimet találod, kifejezetten ADHD-s elmékre szabva – persze bárki használhatja ezeket a technikákat.

Viszlát halogatás, helló haladás!

Gondolj bele, hogy milyen érzés lesz, amikor az állandó szorongásodat (“Már megint elfelejtettem megcsinálni ezt!”, “Semmi kedvem nekiállni, annyira unom!” Sosem leszek kész!”) LECSERÉLHETED arra az érzésre, hogy VÉGRE! TÚLVAGYOK RAJTA!

Töltsd le most és irány az előre!

Töltsd le az ingyenes könyvet!

Szia, Ági vagyok,

az ADHD asszisztensed. Sorstársként kísérlek, mentorállak, tanácsot adok, meghallgatlak, kezed alá dolgozom vagy segítek a feladataidat összerendezni.

Bár hivatalos diagnózisom nincs, az életem sok szeletében az ADHD-ismertetőjelek tárházát vonultatom fel. Ezekre végtelen mennyiségű megoldásom, life hack-em van. Pontosan ismerem a szárnyaló, szétszórt, vicces, szórakoztató és a néha szorongó, megakadó ADHD-s elmék világát. Ezek által megértő, elfogadó, empatikus közegben tudunk együtt dolgozni vagy ha kell, szigorú szeretettel kísérlek, miközben konkrét feladatok elvégzésben is be tudok segíteni neked.

2008 óta dolgozom marketing területen, kizárólag kisvállalkozások számára, 2014 óta pedig főállású családfotósként tevékenykedtem, zömében ADHD-s családok részére. Mindig több projektem, vállalkozásom, vállalásom volt párhuzamosan, így kifejlesztettem sok technikát ezek kezelésére.

Büszke anyukája vagyok egy kisiskolás ADHD-s fiúcskának, egy bárány személyiségével megáldott mentett németjuhásznak és egy antiszociális 16 éves cicának.