havi hírlevél

Havi hírlevél

Minden hónap elején érkezik, egy-egy témakört feldolgozva.

HALOGATÁS

HATÉKONYSÁGI TIPPEK ADHD-SOKNAK

IDŐMENEDZSMENT

PÉNZ

MUNKA-MAGÁNÉLET ÖSSZEHANGOLÁSA

MOTIVÁCIÓ

CÉLÁLLÍTÁS

ADHD-KIÉGÉS

… és még sok minden más.

A levelekben a témáról átfogó összefoglalást kapsz, tippekkel, gyakorlati tanácsokkal, háttérinformációkkal.

Szia, Ági vagyok,

az ADHD asszisztensed. Sorstársként kísérlek, mentorállak, tanácsot adok, meghallgatlak, kezed alá dolgozom vagy segítek a feladataidat összerendezni.

Bár hivatalos diagnózisom nincs, az életem sok szeletében az ADHD-ismertetőjelek tárházát vonultatom fel. Ezekre végtelen mennyiségű megoldásom, life hack-em van. Pontosan ismerem a szárnyaló, szétszórt, vicces, szórakoztató és a néha szorongó, megakadó ADHD-s elmék világát. Ezek által megértő, elfogadó, empatikus közegben tudunk együtt dolgozni vagy ha kell, szigorú szeretettel kísérlek, miközben konkrét feladatok elvégzésben is be tudok segíteni neked.

2008 óta dolgozom marketing területen, kizárólag kisvállalkozások számára, 2014 óta pedig főállású családfotósként tevékenykedtem, zömében ADHD-s családok részére. Mindig több projektem, vállalkozásom, vállalásom volt párhuzamosan, így kifejlesztettem sok technikát ezek kezelésére.

Büszke anyukája vagyok egy kisiskolás ADHD-s fiúcskának, egy bárány személyiségével megáldott mentett németjuhásznak és egy antiszociális 16 éves cicának.

kapcsolat

Ha választ akarsz kapni egy kérdésre, a legjobb taktika az, hogy felteszed.

Szia! Izgatottan és lelkesen várom a leveled, akár kérdésed lenne, segítséget keresel vagy csak egy gyors hellót szeretnél küldeni, csupa fül vagyok 🙂

Számítasz, számítanak a gondolataid, az utad, amin jársz, én pedig itt vagyok, hogy támogassalak, kísérjelek ezen.

Email

adhdasszisztensed@gmail.com

Telefon

+36 30 394 7274