adhd zóna kurzusok

Minikurzusok

Ha a magad tempójában szeretnél haladni, és ha fókuszáltan 1-1 téma érdekel, akkor neked valók az ADHD ZónaKurzusok.

Ezek a minikurzusok

  • 1-1 témát dolgoznak fel,
  • általában 5-8 modulból álló,
  • főként videós és azok leiratait tartalmazó kurzusok.
  • A modulok rövid, 5-10 perces anyagokat tartalmaznak, hogy emészthető, rövidebb etapokban is feldolgozhatók legyenek.
  • Segédanyagok, letölthető feladatlapok, kedvezmények, bónuszok járnak mellé.
rutinmágia kurzus

Ne hagyd, hogy az ADHD-d irányítson, vedd a kezedbe az életed!

Gyakorlati tanácsok, módszerek, life hack-ek, ADHD-sokra szabva, nemcsak ADHD-soknak.

Megjelenik 2024. április 15-én, addig is early bird áron tudod elérni!

rutinmágia kurzus

Ne legyél a saját ellenséged, számolj le végleg a halogatással. A kurzusban ránézünk, mi áll a halogatás mögött és hogyan tudsz ezekkel leszámolni, hogy a céljaid felé

priorizálás kurzus

A feladataink priorizálása bizony olyan téma, melyet ha jól csinálsz, a hatékonyságod és a fókuszod az egekig fog nőni.

időmenedzsment kurzus

Idővakság? Időmenedzsment? A frász is kitör, ha ezeket hallod? De ennek nem kell örökké így lennie, megtanulhatod kezelni és jobban beosztani az idődet, még ha most ez igencsak kemény diónak tűnik!

produktivitás kurzus

Nagyon-nagyon szeretnél produktív lenni. De mindig elterelődik a figyelmed, halogatsz, új dolgokba kezdesz, a szomszéd kerületben reppenő légy hangja is kizökkent. Technikákat, módszereket tanulhatsz, anélkül, hogy a toxikus produktivitás csapdájába esnél.

priorizálás kurzus

Fel a kezekkel, ha neked is – ADHD-jellegű tünetekkel élve egészen “egyedi” a kapcsolatod a pénzügyeiddel! Ebben a kurzusban nemcsak gyakorlati tanácsokat kapsz majd, hanem ránézünk a pénzhez való viszonyod mélyebb részeire is!

időmenedzsment kurzus

Célok és az ADHD? Ahha, nos, igen. Céljiaid vannak. Aztán nem tudsz elindulni, mert azt sem tudod, hol kezdd. Ha elkezded, félúton valami érthetelen dolog történik és más útra térsz. Éppen mielőtt sikerre vinnéd, inkább valami másba kezded, mert meguntad. Ez a kurzus ezekben – vagy éppen ezek ellen – segít majd neked.

Nagykurzusok

Ha a magad tempójában szeretnél haladni, és ha fókuszáltan 1-1 téma érdekel, akkor neked valók az ADHD Nagykurzusok, ahol a minikurzusoktól eltérően nagyobb témákat ölelünk fel.

Ezek a nagykurzusok

  • 1-1 komplex témát dolgoznak fel,
  • általában 8-12 modulból álló,
  • főként videós és azok leiratait tartalmazó kurzusok.
  • A modulok rövid, 5-10 perces anyagokat tartalmaznak, hogy emészthető, rövidebb etapokban is feldolgozhatók legyenek.
  • Segédanyagok, letölthető feladatlapok, kedvezmények, bónuszok járnak mellé.
nagy adhd életmód kurzus
adhdbarát vállalkozás
adhdbarát marketing kurzus

Tudod, hogy sokkal többre lennél képes.

Hiszen valamikor még láttad magadban azt, hogy tele vagy kreatív ötletekkel. Izgalmas, sugárzó személyiség vagy. Bármire képes lennél. De már olyan sokat csalódtál magadban. 

Az életed állandó tűzoltás, káosz és dráma. Mert neked ebben komfortos.

Mindig tudtad magadról, hogy te valahogy más vagy. Egy unikornis egy olyan világban, amire azt hiszed, hogy nem neked való. A jobbkezes ollók világában balkezesként. 

Minden kudarcodért a másféle működésedet hibáztatod. És ebbe már nagyon elfáradtál. 

Csak nem tudod, hogyan boldogulhatnál. 

És akkor találsz meg engem, mint leendő mentorodat. 

ADHD-specifikus eszközökkel segítelek a feladataid tengerében, a haladásodban. Kísérlek, támogatlak, besegítek a magánéletedben és a vállalkozásodban is.

Nézd meg a SZOLGÁLTATÁSAIMAT ITT, majd beszélgessünk egyet, hogy hogyan tudok neked segíteni.

Foglalj időpontot egy kötetlen ismerkedésre

notórius halogató vagy?

Szeretnél ezzel leszámolni?

Számolj le végleg a halogatással és töltsd maximumra a hatékonyságod!

A könyvben a legjobb és legütősebb tippjeimet találod, kifejezetten ADHD-s elmékre szabva – persze bárki használhatja ezeket a technikákat.

Viszlát halogatás, helló haladás!

Gondolj bele, hogy milyen érzés lesz, amikor az állandó szorongásodat (“Már megint elfelejtettem megcsinálni ezt!”, “Semmi kedvem nekiállni, annyira unom!” Sosem leszek kész!”) LECSERÉLHETED arra az érzésre, hogy VÉGRE! TÚLVAGYOK RAJTA!

Töltsd le most és irány az előre!

Töltsd le az ingyenes könyvet!

Szia, Ági vagyok,

az ADHD asszisztensed. Sorstársként kísérlek, mentorállak, tanácsot adok, meghallgatlak, kezed alá dolgozom vagy segítek a feladataidat összerendezni.

Bár hivatalos diagnózisom nincs, az életem sok szeletében az ADHD-ismertetőjelek tárházát vonultatom fel. Ezekre végtelen mennyiségű megoldásom, life hack-em van. Pontosan ismerem a szárnyaló, szétszórt, vicces, szórakoztató és a néha szorongó, megakadó ADHD-s elmék világát. Ezek által megértő, elfogadó, empatikus közegben tudunk együtt dolgozni vagy ha kell, szigorú szeretettel kísérlek, miközben konkrét feladatok elvégzésben is be tudok segíteni neked.

2008 óta dolgozom marketing területen, kizárólag kisvállalkozások számára, 2014 óta pedig főállású családfotósként tevékenykedtem, zömében ADHD-s családok részére. Mindig több projektem, vállalkozásom, vállalásom volt párhuzamosan, így kifejlesztettem sok technikát ezek kezelésére.

Büszke anyukája vagyok egy kisiskolás ADHD-s fiúcskának, egy bárány személyiségével megáldott mentett németjuhásznak és egy antiszociális 16 éves cicának.