Szolgáltatások

adhd konzultáció

Ha egy-egy témában keresel gyors és hatékony segítséget.

Heti/kétheti rendszerességű támogatás, ahol az aktuális folyamataidat, megakadásaidat, témáidat beszéljük át.

HIPERFÓKUSZÁLJUNK EGYÜTT!

Egy teljes nap vagy egy fél nap, ahol csak önmagaddal, a céljaiddal, az álmaiddal és az irányaiddal foglalkozunk!

Ha úgy érzed, a heti konzultációk túl lassúak neked és egy nagy robbanással indítanál… 

adhd tagság

Havi találkozók, hanganyagok, heti motivációs anyagok, inspirációs levelek.

Ha szeretnél folyamatos támogatást kapni azért, hogy bennemaradj a folyamataidban, legyen az egy új vállalkozás kiépítése, a meglévő még jobb kezelése. Foolyamatos inspiráció, támogatás, közösség.

Csoportos vállalkozói támogatás

egy 10 hetes csoportos program keretében, ahol nemcsak az ADHD-dat tanulod meg megzabolázni és a magad szele irányába változtatni, hanem a vállalkozásod épülésében is segítünk.

Szia, Ági vagyok,

az ADHD asszisztensed. Sorstársként kísérlek, mentorállak, tanácsot adok, meghallgatlak, kezed alá dolgozom vagy segítek a feladataidat összerendezni.

Bár hivatalos diagnózisom nincs, az életem sok szeletében az ADHD-ismertetőjelek tárházát vonultatom fel. Ezekre végtelen mennyiségű megoldásom, life hack-em van. Pontosan ismerem a szárnyaló, szétszórt, vicces, szórakoztató és a néha szorongó, megakadó ADHD-s elmék világát. Ezek által megértő, elfogadó, empatikus közegben tudunk együtt dolgozni vagy ha kell, szigorú szeretettel kísérlek, miközben konkrét feladatok elvégzésben is be tudok segíteni neked.

2008 óta dolgozom marketing területen, kizárólag kisvállalkozások számára, 2014 óta pedig főállású családfotósként tevékenykedtem, zömében ADHD-s családok részére. Mindig több projektem, vállalkozásom, vállalásom volt párhuzamosan, így kifejlesztettem sok technikát ezek kezelésére.

Büszke anyukája vagyok egy kisiskolás ADHD-s fiúcskának, egy bárány személyiségével megáldott mentett németjuhásznak és egy antiszociális 16 éves cicának.